Swedish Danish English Finnish German Norwegian
Kundvagn : 0 produkt
Inga produkter!
Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Återförsäljare

Presentleverantören

Det här är en ny butik som vill hjälpa dig att skicka presenter till någon som fyller år, eller som du bara vill ge en gåva till! Tanken är att vi snabbt ska leverera ett inslaget paket med ett kort med ditt budskap till den du önskar! Givetvis kan du ju unna dig någonting själv av dessa fina saker!

logo presentleverantoren

Till hemsidan >

 Anilla

Webshoppen har ett handplockat utbud av olika saker. Vi letar efter saker med wow-känsla. Sådant man ser och bara säger ååååhhhhh den vill jag ha. Must-haves. 

Anilla

Till hemsidan >

Royal Design


Royaldesign har design och inredning till riktigt bra priser. Här hittar du allt från världskända leverantörer. Välkommen in för att få lite inspiration, råd och tips!

Royal Design logo

Till hemsidan > 

MAGLIA

Enoteca Maglia är en lättsam modern Italien-inspirerad restaurang på Mariaplan i Majorna, Göteborg. Mat och vin kommer att vara i fokus men det finns även en ”butik”.

MAGLIA

Till hemsidan >

SPRITMUSEUM

Museum, konsthall, provningsrum, mötesplats, bar, restaurang, uteservering och butik. Välkommen till Spritmuseum i Galärskjulen på Djurgården i Stockholm.

Spritmuseum logga

Till hemsida >

Mat & Vin Slottsparken

Matlagningskurser med Årets Kock 2006 - Peter J Skogström hittar du hos oss. Mat- och vinkultur är vår affärsidé och utgör grunden i vår vision. Säljer även Smak & Provstickan.

Mat  Vin Slottsparken logo4     

Till hemsidan >

KitchenLab
KintchenLab säljer proffsredskap till matnördar - både privatpersoner och restaurangfolk.

kitchenlab

 Till hemsida >  

Miljögården
3000 kvm Möbler, Design och Inredning sedan 1985 från de främsta leverantörerna.

Logo Miljögården

Till hemsida >

art+design
art+design har som målsättning att erbjuda mycket av det bästa inom samtida design, fine prints, foto, glas och multiplar till den nyfikne och intresserade. Genom våra samarbetspartners söker vi aktivt efter attraktiva nyheter, som vi via vårt nyhetsbrev informerar om några veckor innan de läggs upp på vår hemsida.

artplusdesign

Till hemsida >

Svenska Konstnärer
KONST FRÅN SVENSKA KONSTNÄRER hittar du här på nordens största internetgalleri! Svenska konstnärer delar med sig av sina konstverk och konstnärer och konstälskare möts! Här finns också svensk konst till salu, köp direkt från konstnärerna! Galleriet är en del av kulturnätverket Kultur1 som också innehåller konstcommunityt Konstkvarteret, kulturtidskriften Magasin1, vykortssidan Vykort1, separatutställningen Galleri1 och mycket mer!

svenskakonstnarer

Till hemsida >

Besök Värt
Här får du tips som är särskilt utvalda och samtliga värda besök. Varje tips är länkat till både karta, satellitbild och till deltagarens egen hemsida – för all ytterligare information som du kan önska!

utvalda deltagare besok vart

Till hemsida >

Fortuna Spa
Ett trevligt Spa i Rydebäck med underbar miljö nära havet.
Väl värt ett besök!

fortuna spa

Till hemsida >

Box of Brands
Box of Brands är ett företag som levererar originaldesign dvs inga kopior. Det skall vara ursprungsvaran i största möjliga utsträckning.

box of brands

Till hemsida >

Helsingborgs turistbyrå
Hos oss finns en stor fin butik där du kan köpa souvenirer, designföremål, smycken, väskor med mera. Vi har ett stort utbud som är varierat med både lokala hantverkare och nationella designers.

hbg turistbyra

Till hemsida >

STIKO
Stort Europalager. Genom vårt samarbete med  Europas ledande grossistföretag, finns möjlighet till både ett brett sortiment och snabba leveranser.

stiko

Till hemsida >

Unique Luggage
Antingen vi reser för att hälsa på vänner eller familj, för att koppla av eller träffa affärspartners i Sverige eller utomlands - väldigt ofta behöver vi en present att ta med. Helst unik.

unique luggage

Till hemsida >

Svenska Konstnärsförbundet
Svenska konstnärsförbundet är en intresseorganisation för bild- och formkonstnärer.
Ett yrkesförbund bara för dig som arbetar som konstnär!

svenska konstnarsforbundet

Till hemsida >

Kultur1
KULTUR1 har målet att vara den främsta källan till kultur i Sverige - en övergripande kulturportal som dokumenterar, distribuerar och arkiverar det som händer i svenskt kulturliv...
nominerat till Nationalencyklopedins Kunskapspris.

kultur1

Till hemsida >

Designonline
Köksartiklar
Här hittar du både stilrena och lekfullt designade köksartiklar från kända skandinaviska varumärken som Rosendahl, Sagaform, Stelton, Rig-Tig by Stelton, Normann Copenhagen m.fl. Hitta din egen designfavorit för köket eller en uppskattad present att ge bort.

designonline

Till hemsida >

Jarl Sandin
Egendesignade smyckeskollektion från Jarl Sandin i vår webbshop: elegans möter lekfullhet.

jarl sandin

Till hemsida >

 

Kostallet Design AB
Design, Kvalitet och Livsstil

Möbler - Inredning - Belysning

Till hemsida >

Nordkök AB
Husgeråd

Nordköks produkter borgar för funktion, kvalité, design, och är framtagna i samverkan med konsumenters och handlares efterfrågan och behov av vettiga husgeråd. Förstklassig kvalité till rimliga priser!

logo nordkok

 Till hemsida >

Mika Design

Prylarna i hemmet ska vara vackra och stilrena, gärna med färger som ger inspiration och skaparkraft, men de ska även vara praktiska att använda. Vi letar alltid efter nya produkter som underlättar i hemmet. Det ska vara roligt att laga mat, baka och diska. Vi vill ha snygg design och funktion i vardagen och det är ledstjärnan både i webbshopen och i den lilla butiken.

Mika Design logga

Till hemsida >